Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η Κίχλη.gr στέλνει την παραγγελίας σας, όπου εσείς επιθυμείτε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, με υπηρεσία ταχυμεταφορών ή τα ΕΛΤΑ.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ελλάδα: Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 50€ αποστέλλονται δωρεάν. Παραγγελίες κάτω από 50€ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής που είναι:

     -Για πληρωμές με πιστωτική κάρτα 3,50€

     -Για αντικαταβολές επιπλέον 2€, δηλαδή συνολικά 5,50€.

Παραγγελίες κάτω των 10€ επιβαρύνονται επιπρόσθετα με έξοδα συσκευασίας- διαχείρισης 3€.

Εξωτερικό: Οι αποστολές εξωτερικού επιβαρύνονται με ταχυδρομικά έξοδα ανάλογα με το βάρος και σύμφωνα με τους τιμοκαταλόγους των ΕΛ.ΤΑ ή της Γενικής Ταχυδρομικής ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει εσείς κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

Η Κίχλη διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει παραγγελίες εξωτερικού με τα ΕΛ.ΤΑ, ακόμη κι αν επιλέξατε υπηρεσία ταχυμεταφοράς, αν η αποστολή είναι ανέφικτη με courier (πχ, αν η διεύθυνση αποστολής είναι Ταχυδρομική Θυρίδα κτλ).

Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση. Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημά μας για 5 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωση σας με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Αποδεικτικό Αποστολής: Για κάθε μια παραγγελία που σας στέλνουμε, σας ενημερώνουμε με ηλεκτρονικό μήνυμα για τον αριθμό αποστολής του δέματος.