Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας με τους παρακάτω τρόπους.

1. ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Με Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τις πιστωτικές κάρτες Visa, Visa Electron, Mastercard και American Express. Οι αγορές προϊόντων με την χρήση καρτών, πραγματοποιούνται με ασφαλής τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Σημειώνεται ότι η Κίχλη.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το σύστημα της Τράπεζας σε ασφαλές περιβάλλον (secure server) της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

2. Με Αντικαταβολή: Σε περίπτωση Αντικαταβολής, η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ή στα ΕΛΤΑ. Πληρωμές με αντικαταβολή ισχύουν μόνο για την Ελλάδα. Οι παραγγελίες από το εξωτερικό και την Κύπρο θα εκτελούνται μόνο εφόσον η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα (μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

3. Με τραπεζική κατάθεση: Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μόνον για παραγγελίες εσωτερικού και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την Κίχλη.gr.


Έκδοση Τιμολογίου

Μπορούμε να σας εκδώσουμε τιμολόγιο σε οποιαδήποτε επωνυμία θέλετε με αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε επιλέξει.